گالری ما

اطلاعات تماس

انواع دیوار کاذب

دیوارهای کاذب به انواع دیوارهایی گفته می شود که غیرباربری هستند و برای جداسازی قسمت های مختلف خانه و یا محل کار استفاده می شوند. درون دیوار کاذب قالب های فلزی قرار گرفته است و پوشش آن نیز از پروفیل سازه می باشد و صفحات گچی با استفاده از پیچ سازه به آن متصل می شوند.

این دیوارها با توجه به ویژگی های متفاوتی که دارند، دارای کاربردهای فراوانی نیز هستند. همچنین می توانند عایق صوتی و یا حرارتی نیز باشند. دیوارهای کاذب مزیت های بی شماری را نسبت به دیوارهای عادی دارند و تأثیر بسیار زیادی در طراحی و جذابیت دکوراسیون داخلی خواهند داشت. در ادامه به معرفی انواع دیوار کاذب و ویژگی های آن ها می پردازیم.

تفاوت دیوار عادی با دیوارهای کاذب

همانطور که گفتیم دیوارهای کاذب براساس ویژگی هایی که دارند به نمونه های متفاوتی تقسیم شده اند و مزایای ویژه ای نیز دارند. البته می توان ویژگی هایی که دیوارهای کاذب دارند را با یکدیگر ترکیب کرد و یک نمونه تلفیقی در دکوراسیون داخلی پیاده سازی نمود.

دیوارهای عادی به نسبت دیوارهای کاذب سنگین تر هستند و نزدیک به 16 درصد از آن ها سنگین تر می باشند به همین دلیل چند سالی می شود که دیوارهای کاذب جایگزین دیوارهای معمولی شده اند. وزن سازه با به کارگیری دیوار کاذب به طرز چشم گیری کاهش می یابد و دربرابر زلزله صدمات زیادی وارد نخواهد کرد و محیطی امن را ایجاد می کند.

دیوارهای کاذب به نسب دیوارهای معمولی خرابی کمتری دارند و دوام بیشتری نیز خواهند داشت. همچنین تعمیر و نگهداری آن ها نیز ساده تر خواهد بود. از دیوار کاذب برای جداسازی قسمت های مختلف یک شرکت نیز استفاده می کنند و به مراتب از خرید پارتیشن اداری نیز به صرفه تر خواهد بود.

مزایای دیوارهای کاذب

گفتیم که دیوار کاذب نسبت به دیوارهای معمولی کارایی بیشتری خواهد داشت و علاوه بر کارایی خود به تنهایی ویژگی های منحصربه فردی داشته و جذابیت دکوراسیون داخلی را نیز دو چندان می کنند.

اولین مزیت دیوارهای کاذب سبک بودن آن ها می باشد که این یکی از ویژگی هایی است که امنیت سازه را بالا خواهند برد. همچنین عایق صوتی، حرارتی و رطوبتی نیز می باشند که برای شرکت ها و قسمت های مختلف یک سازمان بسیار پرکاربردتر از دیوارهای ثابت می باشد. نصب دیوار کاذب به راحتی انجام می گیرید و به دلیل اینکه می توان با توجه به سلیقه و به دلخواه آن ها را در کنار خرید مبلمان اداری قرار داد، بسیار مورد توجه است و باعث ایجاد تنوع در محیط خواهد شد.

ترمیم و تعویض این دیوارها نیز نسبت به دیوارهای عادی ساده تر و بهتر انجام می گیرد و بسیار سریع تر به بهره وری خواهند رسید. استفاده از دیوارهای کاذب شاید هزینه بر باشد اما مانند خرید صندلی اداری بسیار واجب تر و حتی حائز اهمیت تر خواهد بود. دیوارهای کاذب به گونه ای هستند که قابلیت اجرا در انواع طرح های قوس دار را نیز خواهند داشت و محدودیتی در این باره برای آن ها وجود ندارد.

دیوار کاذب در راهرو شرکت

کاربرد دیوارهای کاذب

دیوارهای کاذب می توانند یک راه موثر برای دورکردن یک منطقه از دید دیگر افراد باشند و حتی می توان از آن ها برای مخفی کردن قسمتی از منازل استفاده کرد و یا پوشاندن لوله ها و یا قسمت های تأسیساتی که جلوه خوبی را برای محیط ایجاد نخواهد کرد.

انواع دیوارهای کاذب

ساختن دیوارهای کاذب و استفاده از آن ها به مرتب از دیوارهای معمولی ساده تر خواهد بود. براساس کاربردی که این دیوارها دارند به انواع مختلفی تقسیم می شوند و از هر نوع آن در قسمت های مختلفی استفاده خواهد شد. در ادامه به معرفی انواع آن می پردازیم.

دیوارهای کاذب پوشش دار

این دیوارهای کاذب یک اسکلت و زیرساز فلزی دارند و روی آن ها نیز روکش گچی قرار می گیرد و همه این اتصالات به دیوار زمینه متصل می شوند و به اصطلاح به آن ها دیوار کاذب فلزی می گویند.

فاصله ای  بین این دو دیوار قرار می دهند تا زمینه ای باشد برای نصب لایه هایی که عایق صدا و حرارت هستند. همچنین تأسیسات الکترونیکی و مکانیکی نیز می توانند از میان این سازه ها بدون ایجاد درز و یا شکاف عبور کنند ولی اگر درزی نیز ایجاد شود به واسطه بتونه می توان روی آن را صاف و یکدست کرد.

روی این دیوارها را می توان به واسطه کناف پوشش داد و یک لایه 2 تا 5 میلی متری روی آن قرار داد. این نوع دیوار پوششی با توجه به زیبایی و طرح های متفاوتی که دارد بسیار مورد توجه طراحان دکوراسیون داخلی قرار گرفته است و باتوجه به نظر و سلیقه خودتان می توانید اشکال و انواع گوناگون را در ابعاد مختلفی همراه با خرید میز کارگروهی سفارش دهید و قیمت دیوار کاذب نیز بر همین اساس طبقه بندی می شوند و قیمت دیوار کاذب کناف دار نیز به مراتب بیش تر خواهد بود.

 دیوار کاذب پارتیشنی

کاربرد این دیوار کاذب، ساده و پیش پا افتاده می باشد و در اصل ساده ترین نوع دیوارهای کاذب همین می باشد و فقط کاربرد آن جداسازی قسمت های مختلف یک محیط است. قسمت هایی که دیوارهای کاذب پارتیشنی را بوجود می آورند به سه دسته کلی تقسیم می شوند.

قاب این نوع از دیوارهای کاذب فولادی می باشند که به دیوارهای اصلی متصل خواهند شد و به این قسمت رانر می گویند. قسمت بعدی، بخش های تقسیم کننده ای هستند که داخل رانر قرار می گیرند و مصالحی نیز در این قسمت مورد استفاده قرار می گیرند.

پنل ها نیز قسمت آخر دیوار کاذب پارتیشنی می باشند که ظاهر کار را ایجاد کرده و معمولا جنس آن ها گچی می باشد. در این دیوارها نیز می توان عایق صوت و یا حرارت قرار داد زیرا دارای یک فضای خالی می باشند و مانند مورد قبلی نیز تأسیسات الکترونیکی و مکانیکی نیز از این فضاها می توانند عبور کنند.

دیوارهای کاذب آکوستیک

این مدل از بهترین دیوارهایی می باشد که عایق صوت و حرارت است و همچنین بهترین عایق صوتی برای دیوارهای مشترک می باشد و برای محیط های اداری بسیار کاربرد دارند. در یک محیط اداری شما به جز خرید میز اداری و یا خرید میز کنفرانس باید ابتدا هزینه خود را برای دیوارها و پوشش ساختمان کنار بگذارید و اگر برایتان سکوت و امنیت گفتار در محیط اداری اهمیت دارد پیشنهاد ما به شما خرید دیوار کاذب آکوستیک می باشد.

در این دیوارها پوشش های کنافی وجود دارد که انتقال صدا را تا حدود بسیار زیادی پایین می آورد و مانند یک سد محکم جلوی عبور صوت را می گیرد. متریالی که در این نوع دیوارها به کار رفته است مشابه دیوارهای کاذب دیگر می باشد.

گاهی نیز عایق صداگیر فومی در بین لایه های آن استفاده می شود و نوع دیگری که برای عایق بندی در این دیوارها مورد استفاده است پشم سنگ می باشد که ضریب انتقال حرارتی را بسیار پایین می آورد و جز بی ضررترین انواع عایق ها به شمار می آید.

دیوار کاذب داخل منزل

 دیوار کاذب دکوراتیو

اگر فضای داخلی ساختمان و دکوراسیون داخلی برایتان اهمیت زیادی دارد و زیبایی برای شما حرف اول را می زند، علاوه بر خرید میز کنفرانس، استفاده از این دیوار کاذب زیبایی محیط را دو چندان خواهد کرد و همانطور که از اسم آن پیداست قسمت های مختلف ساختمان را به صورت دکوراتیو از یکدیگر جدا می کند.

البته مدل های پیشرفته تر این نوع دیوارها عایق صدا و حرارت نیز می باشند و همچنین محلی نیز در آن ها برای عبور تأسیسات تعبیه شده است. دیوارهای کاذب تزیینی از دیوارهای معمولی بسیار عملکرد بهتری دارند و در ایجاد تنوع محیط تأثیر بسیار زیادی داشته و زیبایی محیط نیز به واسطه آن چندین برابر خواهد شد.

انواع دیوارهای تزیینی در دکوراسیون داخلی

طرح هایی که در این نوع دیوارها استفاده می شود، متفاوت می باشد و با توجه به سلیقه شما اجرای آن می تواند منحصر به فرد باشد. طرح هایی مانند گره های چینی و یا طرح های هندسی از جمله طرح هایی هستند که اجرای آن توسط برشکار انجام می شود و با دستگاه سی ان سی نیز برش داده می شوند.

از جمله دیوارهایی که تزیینی به شمار می آیند، دیوارهای کاذب از جنس شیشه هستند که زیبایی چشم نوازی را برای محیط ایجاد کرده و در نور خانه نیز تأثیر بسیار زیادی خواهند داشت و حتی از مزایایی که دارند، قیمت مناسب این نوع دیوار کاذب می باشد.

حتی از دیوارهای کاذب می توان به عنوان کتابخانه و یا مکانی برای قرار دادن وسایل تزیینی نیز استفاده کرد و قفسه هایی را برای آن تعبیه نمود تا علاوه بر زیبایی، کارایی بیشتری نیز داشته باشد. این مورد برای خانه هایی که فضای چندانی ندارند مناسب خواهد بود.

دیوارهای کاذب چوبی

این دیوارها کارایی بسیار زیادی خواهند داشت و علاوه بر آن به دلیل جنسی که دارند کاردبرد فراوانی در دکوراسیون داخلی نیز دارا می باشند اما قبل از آن که اقدام به خرید دیوارهای کاذب چوبی کنید ابتدا باید با مزایای این نوع دیوار کاذب آشنا شوید.

در زمان های قدیم به واسطه سیمان و ملات دیوارهای سنگینی برای یک ساختمان درست می کردند که علاوه بر اینکه ایمنی چندانی نداشتند، زیبایی خاصی نیز در محیط به وجود نمی آوردند. در دیوارهای کاذب چوبی تیغه هایی استفاده می شود که بسیار سبک می باشند و حمل و نصب آن نیز به راحتی انجام می گیرد حتی تیغه هایی که در آن به کار رفته است را می توان از یکدیگر جدا کرد و فضا را گسترش داد.

همانطور که گفتیم در دیوارهای کاذب با جنس های دیگر پوشش گچی به کار رفته است ولی در این نوع دیوارهای کاذب پوششی از چوب جلا خورده و براق روی آن قرار گرفته است و همچنین اگر از کیفیت بالایی برخوردار باشد بسیار می تواند روی زیبایی محیط تأثیرگذار باشد. قیمت دیوار کاذب چوبی نیز مانند دیوارهای کاذب دیگر به عوامل متعددی بستگی دارد و با توجه به ابعاد، جنس و طرح آن می تواند متفاوت باشد.

دیوارهای کاذب پلاستیکی

یکی از جنس هایی که در دیوارهای کاذب به کار می رود، پلاستیک می باشد. این دیوارها نسبت به دیوارهای کاذب دیگر بسیار وزن کم تری دارند و از آن طرف نیز کاربرد بسیار زیادی خواهد داشت.

البته دیوار کاذب پلاستیکی بیشتر از آنکه جنبه زیبایی داشته باشد بیشتر می توان برای جداسازی قسمت های مختلف یک محیط از آن استفاده کرد. از این دیوارها بیشتر در محیط های رسمی و شرکت ها استفاده می شود و در خانه ها کاربرد چندانی نخواهند داشت.

دیوارهای کاذب پلاستیکی می توانند ثابت و یا متحرک بوده و دیوار کاذب ریلی نیز از این موارد می باشد. البته قابی که دور این دیوارهای کاذب را پوشانده است فلزی می باشد و جنس محکمی دارد ولی مانند پارتیشن ها عمل می کنند و گاهی عایق صوت نیز می باشند. البته این مورد در آن ها کمرنگ تر می باشد.

دیوار کاذب با نور پردازی

قیمت دیوارهای کاذب

قیمت دیوارهای کاذب در ایران نوسانات متفاوتی دارد و متغیر می باشد. البته عواملی می توانند روی قیمت دیوارهای کاذب تأثیر داشته باشند و باعث افزایش و یا کاهش آن شوند. اگر دیواری که برای محل کار و یا منازل خود استفاده می کنید ساده و بدون عایق و موارد اضافی باشد بسیار به صرفه و کم هزینه می باشد.

متریال و کیفیت مواد مصرفی در دیوارهای کاذب نیز می توانند بسیار تأثیرگذار باشند. کاربرد دیوار کاذب و عایق بندی آن نیز هزینه بر می باشد و براساس کاربرد و جنس آن متفاوت خواهد بود. جنس هایی مانند شیشه و چوب کمی ارزان تر از جنس های دیگر می باشند.

اگر خواهان این باشید که شلف و قفسه برای دیوارهای کاذب اضافه کنید، هزینه اضافه تری باید پرداخت کنید. برای نصب و اجرای آن نیز هزینه جداگانه دریافت می شود پس به این نکات هنگام خرید حتما توجه داشته باشید. سایز و ابعادی که مدنظر دارید نیز در قیمت آن می تواند تأثیرگذار باشد.

جمع بندی

چنانچه بیان کردیم امروزه دیوارهای کاذب جایگزین دیوارهای معمولی شده اند و این کار در عمر ساختمان و ایمنی آن نیز تأثیر بسیار زیادی می گذارد. تعمیر و ساخت این نوع دیوارها نیز به نسبت دیوارهای معمولی به راحتی انجام می گیرد و فضاسازی بسیار خوبی را برای محیط ایجاد خواهند کرد. پیشنهاد وبسایت ما به شما این است که اگر قصد بازسازی منزل خود را دارید و یا می خواهید دکوراسیون داخلی محل کار و یا منزل خود را تغییر دهید از این دیوارهای کاذب غافل نشوید.

4.5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاه (1)

  1. علی
    2023-02-04

    خیلی محتوای خوبی بود من با متحوای شما تونستم یک دیوار کاذب مناسب از سایت خوبتون خریداری کنم

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *