آشنایی با پارتیشن بندی مغازه
پارتیشنبندی اماکن مختلف به بهبود فضا از لحاظ کارایی کمک شایانی خواهد کرد. یکی از این اماکن، مغازهها هستند. پارتیشن بندی مغازه موجب نظم بیشتری در این محیط میشود و میتوان از قفسه پارتیشن به منظور ساخت دکور با ظاهری زیبا و قیمتی مناسب بهره برد. البته پارتیشنها یا جداکنندهها انواع مختلفی دارند که از هر کدام از آنها میتوان متناسب با کسبوکار بهره برد. اگر قصد دارید از فضای مغازه به بهینهترین شکل ممکن استفاده نمایید و محیطی منظم و زیبا داشته باشید، در ادامه این مقاله ما را همراهی کنید تا با پارتیشنبندی مغازه بیشتر آشنا شوید.
پارتیشن بندی مغازه چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟
منظور از پارتیشن، جداسازی و قسمتبندی یک فضا با استفاده از دیوارههای جداکننده آلومینیومی یا شیشهای است. از پارتیشنبندی میتوان در اماکن مختلف اداری و خانگی بهره برد. به کمک جداکنندهها، فضای مورد نظر شما به اجزای متعدد تفکیک شده و به یک محیط کاربردی با عملکردی بهتر تبدیل میشود. مغازهها یکی از اماکنی هستند که میتوانیم در آنها به منظور تفکیک بخشهای مختلف از پارتیشنبندی استفاده کنیم. پارتیشن بندی مغازه دارای یکسری مزایا و معایب خاص است که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت. همچنین برای خرید پارتیشن اداری و مشاوره در زمینه نحوه اجرای آن می توانید بوسیله شمارههای درج شده در سایت با کارشناسان مجموعه ساجیران ارتباط برقرار نمائید.
۱. مزایای پارتیشنبندی مغازه
- زمانی که شما مغازه خود را به اجزای کوچکتری تقسیمبندی میکنید، امکان استفاده از هر بخش به صورت جداگانه برایتان فراهم خواهد شد. از این جهت، میزان بهرهوری و کارایی شما از فضا افزایش پیدا خواهد کرد و در حین انجام فعالیتهای مختلف شاهد تداخل نخواهید بود.
- با قسمتبندی مغازه هم برای مشتریان و هم برای شما حریم خصوصی ایجاد میشود؛ از این طریق مشتریان میتوانند با خاطر آسودهتر و با نظم بیشتر در مدت زمان کوتاهتر محصولات مورد نظر خود را از بخش مورد نظر خریداری کنند.
- پارتیشنها انواع مختلفی دارند که عمدتاً از نوع متحرک آنها برای مغازهها استفاده میشود. این دسته از پارتیشنها قابلیت جابهجایی دارند؛ از این رو شما میتوانید هر چند وقت یک بار متناسب با سلیقه و اجناس مغازه، دکوراسیون و چیدمان را تغییر دهید.
- کنترل موجودی مغازه یکی از مهمترین مواردی محسوب میشود که همواره مغازهداران به آن توجه دارند. جدا نمودن قسمتهای مختلف کالاها امکان کنترل و نظارت بهتر بر موجودی مغازه را فراهم خواهد کرد.
۲. معایب پارتیشن بندی مغازه
- هر محصولی در کنار مزیتهایی که ارائه میدهد، ایراداتی هم دارد. معمولاً پارتیشن بندی مغازه در فضاهایی که بیش از اندازه کوچک هستند نتیجه برعکس خواهد داد و باعث میشود که در رفتوآمد مشکلاتی برای مشتریان و شما ایجاد شود.
- استفاده از پارتیشنهای نوع ثابت در مغازهها موجب محدود شدن شما در تغییر دکوراسیون مغازه خواهد شد.
- استفاده از پارتیشنبندی باکیفیت ممکن است هزینه زیادی در پی داشته باشد.
انواع پارتیشن بندی مغازه کدامند؟
پارتیشنها را میتوان با استفاده از مواد مختلفی طراحی و تولید نمود که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت:
۱. پارتیشنبندی شیشهای
اگر میخواهید که یک مغازه شیک و زیبا داشته باشید، پارتیشنبندی شیشهای که از آن به عنوان پارتیشن فریم لس نیز یاد میشود میتواند گزینهای ایدهآل برای شما باشد. پارتیشنهای شیشهای موجب میشوند که نور به خوبی عبور پیدا کرده و در مغازه توزیع گردد؛ در نتیجه نیاز شما به نور مصنوعی کاهش پیدا خواهد کرد. از دیگر ویژگیهای پارتیشنهای شیشهای میتوانیم به ساده بودن نظارت آنها اشاره داشته باشیم.
۲. پارتیشنبندی ام دی اف
نوع دیگری از پارتیشن بندی مغازه وجود دارد که با استفاده از ام دی اف انجام میشود. ام دی افها در مقایسه با پارتیشنهای شیشهای هزینه مقرونبهصرفهتری دارند، اما نسبت به رطوبت حساس هستند. فراموش نکنید که این مدل از پارتیشنها قابلیت شستوشو ندارند و به همین دلیل برای مغازه گزینه چندان مناسبی نیستند. با این حال، اگر قصد شما صرف بودجه کمتر برای پارتیشنبندی مغازه است، پارتیشن ام دی اف اداری میتواند یکی از گزینههای شما باشند، برای استعلام قیمت اجرای این پارتیشن کافیست با شمارههای درج شده درسایت تماس حاصل بفرمائید.
۳. پارتیشن آلومینیومی
پارتیشنهای آلومینیومی وزن سبکی دارند و از خاصیت ضد زنگ بودن برخوردار هستند. از جمله ویژگیهای بارز این مدل از پارتیشنها میتوان به سهولت در نصب آنها اشاره داشت. همچنین، پارتیشنهای آلومینیومی به علت وزن سبک، قابلیت جابهجایی راحتی نیز دارند. علاوه بر مواردی که برشمردیم، پارتیشن بندی مغازه با متریال دیگری نظیر چوب و پی وی سی نیز قابل انجام خواهد بود.
پارتیشنبندی برای کدام مغازهها مناسب است؟
از انواع مختلف پارتیشنبندی میتوان در مغازهها بهره برد؛ اما در این بین برخی از مغازهها نیاز بیشتری به پارتیشن دارند که در ادامه با آنها آشنا میشویم:
۱. فروشگاه پوشاک و اکسسوری
از جمله فروشگاههایی که پارتیشنبندی به آنها کمک شایانی میکند، فروشگاه پوشاک و اکسسوری است. در چنین فروشگاههایی عمدتاً تنوع اجناس بسیار بالاست. با وجود پارتیشنبندی مناسب، کالاها از یکدیگر تفکیک شده و مشتریان میتوانند راحتتر آن محصولی که میخواهند را در بین تنوع بالای اجناس پیدا نمایند. معمولاً در این مغازهها از پارتیشنهای شیشهای استفاده میشود. در کنار پارتیشنهای شیشهای، میتوان برای زیباتر کردن دکوراسیون مغازه از پارتیشنهای چوبی نیز بهره برد.
۲. سوپرمارکت
تنوع اجناس و مواد غذایی در سوپرمارکتها نیز بسیار بالاست. معمولاً پارتیشن بندی مغازه در این نوع فروشگاهها در ابعاد بسیار بزرگی اجرا میشود. بهترین نوع پارتیشن برای سوپرمارکتها، پارتیشنهای فلزی به شمار میرود؛ چرا که استحکام و مقاومت بالایی دارند و میتوانند وزن کالاهای مختلف را به خوبی تحمل کنند.
۳. فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی
اگر صاحب مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی هستید و میخواهید که به مغازه خود سر و سامان بدهید و نظم برقرار کنید، پیشنهاد میکنیم از پارتیشنهای با ابعاد کوچک و در رنگهای متنوع بهره ببرید. به طور معمول، در فروشگاههای آرایشی و بهداشتی از پارتیشنهای فلزی، شیشهای و ام دی اف استفاده میکنند.
۴. میوهفروشی
در مغازههای فروش میوه و سبزیجات از نوع خاصی پارتیشن استفاده میشود که حتماً دیدهاید. این مدل از پارتیشنها متشکل از صفحات و ردیفهای شیبدار با ابعاد برابر از جنس چوب یا فلز هستند و مقاومت بالایی دارند؛ بنابراین میتوانند وزن میوه و سبزیجات را به خوبی تحمل کنند.
نتیجهگیری
در این مقاله به بررسی پارتیشن بندی مغازه پرداختیم و با مزایا و معایب قسمتبندی مغازههای مختلف با استفاده از متریال شیشهای، ام دی اف و آلومینیوم آشنا شدیم. پارتیشنها تنوع زیادی دارند و میتوانیم از آنها به منظور نظمدهی به اماکن مختلف بهره ببریم. تمامی فروشگاههای بزرگ میتوانند از پارتیشن استفاده نمایند؛ اما در این بین استفاده از پارتیشن برای برخی از مغازهها ضروریست. سوپرمارکتها، فروشگاههای لوازم آرایشی و بهداشتی، میوهفروشی و فروشگاههای پوشاک و اکسسوری از جمله این مغازهها به شمار میروند. اگر قصد خرید پارتیشن را دارید، پیشنهاد میشود قبل از سفارش پارتیشن حتماً فضا و سبک مغازه خود را در نظر داشته باشید و متناسب با بودجه مورد نظر، بهترین پارتیشن را سفارش دهید.
بیشتر بخوانید: جهت آشنایی با اندازههای استاندارد انواع پارتیشن، مقاله ابعاد پارتیشن اداری را مطالعه بفرمائید.
ساجیران؛ عرضهکننده انواع مبلمان و پارتیشن
یکی از مهمترین نکات سفارش پارتیشن بندی مغازه، توجه به اعتبار شرکتی است که قصد خرید پارتیشن از آن را دارید. پارتیشنها بر اساس فاکتورهای مختلفی نظیر ابعاد، طرح، برند و نحوه نصب قیمتگذاری میشوند. شرکتهای معتبری نظیر ساجیران با ارائه پارتیشنهای مرغوب به همراه قیمت مقرونبهصرفه مشغول به فعالیت هستند. شرکت ساجیران با بیش از ۲۸ سال سابقه فعالیت در زمینه طراحی و تولید پارتیشن اداری و مبلمان اداری مفتخر است که انواع مختلف پارتیشنهای شیشهای، ام دی اف، آلومینیومی و ترکیبی از شیشه و آلومینیوم را به شما عزیزان عرضه کند. ناگفته نماند که ساجیران ارائهدهنده مبلمان اداری، میز و صندلی اداری و تجهیزات جانبی نیز هست. برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون محصولات ساجیران از شما دعوت میشود به وبسایت این مجموعه سر بزنید و در صورت وجود هر گونه سوالی، با تیم ساجیران تماس حاصل فرمایید.