گالری ما

اطلاعات تماس

تعریف استارت آپ چيست

رشد و پیشروی تکنولوژی و نوآوری در دنیای امروز باعث شده تا با مفاهیمی نظیر «استارتاپ» بیش از پیش مواجه شویم. افراد زیادی هستند که رویای کارآفرینی و راه‌اندازی یک کسب‌وکار را دارند و دنبال آموزش راه اندازی استارتاپ می‌گردند. اما سوال اینجاست که استارت آپ چیست و چطور می‌توان یک استارتاپ موفق راه‌اندازی نمود؟ برای راه‌اندازی یک استارتاپ موفق نیاز دارید در ابتدا با تعریف استارت آپ آشنا شوید، مراحل راه‌اندازی آن را بشناسید و تجهیزات مورد نیاز را نیز تهیه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با جزئیات راه‌اندازی یک استارتاپ موفق در ادامه با ساجیران همراه باشید.

تماس با ما

استارت آپ چیست؟

استارتاپ (Startup) یک کسب‌وکار نوپا به حساب می‌آید که هدف اصلی آن ارائه راه‌حلی نوآورانه برای یک مشکل مشخص در بازار است. به طور معمول چنین کسب‌وکارهایی مقیاس‌پذیر هستند و در مراحل ابتدایی فعالیت خود، دنبال اعتبارسنجی ایده از طریق ارائه MVP  می‌گردند. بر اساس تعریف استارت آپ از دیدگاه «اریک ریس» نویسنده کتاب «استارتاپ ناب»، استارتاپ یک نهاد برای ایجاد محصول یا ارائه خدمت در شرایطی با عدم قطعیت بسیار زیاد طراحی شده است.

بنابراین، استارتاپ صرفاً یک شرکت کوچک یا یک کسب‌وکار اینترنتی نیست، بلکه نوعی از تفکر و حل مسئله با رویکرد چابک است. (رویکرد چابک یا Agile، یک رویکرد تکراری برای مدیریت پروژه است که روی تقسیم و تجزیه پروژه‌های بزرگ به تسک‌های کوچک‌تر و قابل کنترل تمرکز دارد.)

استارتاپ چیست

چطور یک استارتاپ راه اندازی کنیم؛ پیش‌نیازها و نکاتی که باید قبل از شروع کار بدانید

پیش از اجرای مراحل راه اندازی استارتاپ لازم است یک سری اصول پایه را بدانید و رعایت کنید:

۱. شناخت مشکل بازار

پیش از شروع هر کسب‌وکاری نیاز است که مشکل بازار را بشناسید تا بتوانید عملکرد موفقی پس از راه‌اندازی کسب‌وکارِ خود نشان دهید. به عبارت دیگر، شما به عنوان صاحب کسب‌وکار باید بدانید که در حال حاضر بازار چه مشکلی دارد و شما چگونه می‌توانید یک راه‌حل کاربردی و موثر برای برطرف کردن آن ارائه دهید. پس در ابتدا یک نیاز یا مشکل واقعی در بازار را شناسایی نمایید.

۲. تحقیق بازار

به یاد داشته باشید که «رقبا» و «مشتریان هدف» در فرایند راه‌اندازی یک استارتاپ موفق نقش مهمی را ایفا می‌کنند. با تجزیه و تحلیل رقبا و شناخت مشتریان هدف خود می‌توانید به مراتب ریسک شکست را کاهش دهید و عملکرد بهتری داشته باشید.

۳. تدوین مدل کسب‌وکار (Business Model)

مدل کسب‌وکار مشخص می‌کند که کسب‌وکار شما چگونه ارزش ایجاد می‌کند و این ارزش به مشتری می‌رسد و در پی آن شما درآمدزایی می‌کنید؛ پس داشتن یک مدل کسب‌وکار حرفه‌ای حائز اهمیت است.

صفر تا صد راه اندازی استارت آپ

۴. تیم‌سازی

برون‌گرا باشید و تیم‌سازی کنید! استارتاپ‌ها به یک تیم پویا و چندمهارته نیاز خواهند داشت. به بیان دیگر، شما برای موفقیت در این مسیر به افرادی نیاز دارید که بتوانند «ایده» را به محصول تبدیل نمایند. برای آشنایی با فرهنگ سازمانی و روش‌های بهبود آن پیشنهاد می‌کنیم مقاله فرهنگ سازمانی چیست را مطالعه نمائید.

۵. تهیه Pitch Deck

منظور از پیچ دِک، یک ارائه کوتاه بین ۱۰ الی ۲۰ اسلاید با هدف معرفی مختصر کسب‌وکار، ایده و استارتاپ در مقابل سرمایه‌گذاران به منظور دریافت سرمایه است. شما برای جذب سرمایه‌گذار باید یک ارائه مختصر و متقاعدکننده از تیم، بازار و نیاز مالی خود داشته باشید.

۶. بررسی منابع مالی و جذب سرمایه‌گذاری خطرپذیر (VC)

منظور از سرمایه‌گذاری خطرپذیر (Venture Capital) که تحت عنوان سرمایه‌گذاری جسورانه یا سرمایه‌گذاری کارآفرینی نیز شناخته می‌شود، تأمین سرمایه مورد نیاز برای شرکت‌ها و کسب‌وکارهای نوپا نظیر استارت آپ‌ها است. اکثر استارتاپ‌ها در ابتدای فعالیت خود به منابع مالی اولیه نیاز دارند که به طور معمول این منابع از طریق سرمایه‌گذاران خطرپذیر تأمین می‌شود.

برای آشنایی با مبل مدولار و تاثیر آن در فضای اداری، مقاله مبل مدولار چیست را مطالعه بفرمائید.

استارت آپ چیست و راه‌اندازی آن چه اصولی دارد؟ استارتاپ یک کسب‌وکار نوپا به حساب می‌آید که هدف اصلی آن ارائه راه‌حلی نوآورانه برای یک مشکل مشخص در بازار است. پیش از راه‌اندازی استارتاپ باید اصولی نظیر شناخت مشکل بازار، تحقیق بازار، تدوین مدل کسب‌وکار، تیم‌سازی، تهیه Pitch Deck و پیدا کردن سرمایه‌گذار را مد نظر داشته باشید.

صفر تا صد راه اندازی استارت آپ

مراحل راه اندازی استارت آپ به شرح زیر است:

۱. ایده‌پردازی

ایده‌ی شما باید راه‌حل یک مشکل واقعی باشد. برای ایده‌پردازی پیشنهاد ما این است که از روش‌هایی نظیر طوفان فکری، مطالعه ترندهای جهانی یا تحلیل شکایات مشتریان بهره ببرید.

۲. اعتبارسنجی ایده

به هیچ وجه بدون این که ایده خود را در دنیای واقعی تست کرده باشید، وارد مرحله ساخت نشوید. برای دریافت بازخورد اولیه می‌توانید اقدام به مصاحبه با کاربران، طراحی پرسش‌نامه یا ارائه یک لندینگ پیج ساده کنید. به عنوان مثال اگر ایده شما ارائه یک اپلیکیشن برای رزرو سریع نوبت آرایشگاه است، می‌توانید یک لندینگ پیچ یا صفحه فرود ساده با یک توضیح کوتاه بسازید، چند تصویر بگذارید و یک دکمه «ثبت‌نام برای اطلاع‌رسانی هنگام انتشار» هم در نظر بگیرید. بعد از مدتی ارزیابی کنید که چند نفر ثبت‌نام می‌کنند.

۳. ساخت MVP (حداقل محصول قابل ارائه)

Minimum Viable Product یا حداقل محصول قابل ارائه یک نسخه ابتدایی و حداقلی از محصول شماست که اصلی‌ترین ویژگی‌های آن را شامل می‌شود. با کمک MVP می‌توانید اقدام به جمع‌آوری بازخورد واقعی از مشتریان کنید.

مراحل راه اندازی استارت آپ

۴. تأسیس شرکت و ثبت قانونی

پس از اعتبارسنجی ایده و ارائه MVP، شرکت خود را ثبت نموده و مسائل حقوقی نظیر بیمه، مالیات، قراردادها و… را پیگیری کنید.

۵. جذب سرمایه، توسعه محصول و ورود به بازار

با تهیه Pitch Deck و ارائه آن به سرمایه‌گذاران مورد نظر، باید سرمایه موردنیاز برای توسعه محصول را جذب نمایید. بر اساس بازخوردهایی که از MVP دریافت کرده‌اید، محصول را توسعه دهید و در نهایت وارد بازار هدف شوید.

۶. مقیاس‌پذیری و رشد

پس از ورود به بازار هدف، استارتاپ شما باید روی جذب کاربران بیشتر، توسعه ویژگی‌ها و قابلیت‌های جدید و همچنین گسترش بازار تمرکز نماید.

۷. خروج از سرمایه‌گذاری

در صورت موفقیت استارتاپ، موسسان و سرمایه‌گذاران از طریق فروش استارتاپ به شرکت بزرگ‌تر یا عرضه عمومی سهام (IPO) می‌توانند سود خود را برداشت نمایند.

راه اندازی استارتاپ

استارت آپ چیست و چطور باید این شرکت را راه‌اندازی کنیم؟ مراحل راه‌اندازی استارتاپ عبارتند از: ۱. ایده‌پردازی ۲. اعتبارسنجی ایده ۳. ساخت MVP ۴. تأسیس شرکت و ثبت قانونی ۵. جذب سرمایه، توسعه محصول و ورود به بازار ۶. مقیاس‌پذیری و رشد ۷. خروج از سرمایه‌گذاری (در صورت نیاز)

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی استارت آپ

راه اندازی استارتاپ به فضای کاری مناسب، تجهیزات اداری استاندارد و دکوراسیون اصولی نیاز دارد؛ چرا که فضای فیزیکی استارتاپ در روحیه تیم و افزایش بهره‌وری نقش مهمی را ایفا می‌کند. اما تجهیزات مناسب استارت آپ چیست؟

·       پارتیشن اداری

پارتیشن‌های اداری سبب تقسیم‌بندی فضاهای کاری می‌شوند و ضمن ایجاد تمرکز، روی حفظ حریم شخصی کارکنان نیز تأثیر دارند. با استفاده از پارتیشن‌های اداری شیشه‌ای، آلومینیومی یا ترکیبی می‌توان حس مدرن و حرفه‌ای بودن را به فضای شرکت بخشید. برای خرید پارتیشن اداری و دریافت مشاوره رایگان با مجموعه ساجیران تماس بگیرید.

·       مبلمان اداری

مبلمان اداری خود شامل تجهیزات گوناگونی می‌شوند:

۱.    مبل اداری

مبل اداری در فضای انتظار، استراحت یا اتاق مدیریت کارایی دارد و یک جلوه‌ حرفه‌ای به محیط می‌بخشد. همچنین، حس مهمان‌نوازی را نیز انتقال می‌دهد.

۲.    صندلی اداری

صندلی‌های اداری دارای طراحی ارگونومیک با قابلیت تنظیم ارتفاع، پشتی و دسته‌ها هستند و سلامت فیزیکی کارکنان را تضمین می‌کنند. جهت خرید صندلی اداری با کیفیت و طراحی ارگونومی از محصولات موجود در وب سایت ساجیران بازدید نمائید.

۳.    میز اداری مدرن

میز اداری مدرن فضای کاری سازمان‌یافته‌تری را فراهم می‌آورند و در انواع مختلف کارشناسی، کارمندی، کارگروهی، کنفرانس، مدیریت و کانتر در ساجیران قابل سفارش هستند. میز کنفرانس و مدیریت در استارتاپ‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند:

·       میز کنفرانس مدرن

میز کنفرانس در جلسات تیمی یا مذاکرات با سرمایه‌گذاران با طراحی حرفه‌ای خود می‌تواند تأثیر مثبتی بر اعتبار برند شما بگذارد.

·       میز مدیریت

میز مدیریت ترکیبی از زیبایی، کارایی و طراحی لوکس است. فراموش نکنید که مدیر استارتاپ معمولاً چهره بیرونی سازمان به حساب می‌آید و به همین علت فضای کاری او باید شایسته و حرفه‌ای باشد. جهت خرید میز مدیریت با بهترین طراحی از محصولات مجموعه ساجیران دیدن نمائید.

آموزش راه اندازی استارتاپ

مزایا و معایب راه اندازی استارتاپ

ما می‌دانیم که استارت آپ چیست و چطور باید آن را راه‌اندازی کرد؛ اما در این مسیر چه مزایا و معایبی عاید ما می‌شود؟

مزایا معایب
تحقق رویاها و خود اشتغالی ریسک مالی و احتمال شکست بالا
رشد سریع مالی در صورت موفقیت فشار کاری بسیار زیاد و فرسودگی شغلی
آزادی عمل در تصمیم‌گیری و نوآوری ناپایداری درآمد و آینده مبهم
ایجاد تغییر مثبت در جامعه دشواری در جذب سرمایه و حفظ تیم
یادگیری سریع و توسعه مهارت‌ها نیاز به فداکاری‌های شخصی و زمانی

ساجیران؛ ارائه‌دهنده تجهیزات و خدمات طراحی دکوراسیون اداری

در این مقاله دانستیم که استارتاپ چیست و با مراحل راه‌اندازی آن نیز آشنا شدیم. ساجیران به عنوان یکی از مجموعه‌های معتبر در زمینه طراحی دکوراسیون اداری و ارائه تجهیزات اداری مفتخر است در مسیر راه‌اندازی یا ارتقای فضای شرکت شما همراهتان باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و بازدید از محصولات، از شما دعوت می‌کنیم به بخش «محصولات» در وب‌سایت ساجیران مراجعه نمایید.

سوالات متداول

۱. استارتاپ چیست؟

استارتاپ کسب‌و‌کاری نوآورانه و مقیاس‌پذیر است که با هدف حل یک مشکل خاص در بازار راه‌اندازی می‌شود.

۲. چگونه یک استارتاپ راه‌اندازی کنیم؟

پیش از راه‌اندازی استارتاپ باید اصولی نظیر شناخت مشکل بازار، تحقیق بازار، تدوین مدل کسب‌وکار، تیم‌سازی، تهیه Pitch Deck و پیدا کردن سرمایه‌گذار را مد نظر داشته باشید.

۳. مراحل راه‌اندازی استارتاپ کدامند؟

۱. ایده‌پردازی ۲. اعتبارسنجی ایده ۳. ساخت MVP  ۴. تأسیس شرکت و ثبت قانونی ۵. جذب سرمایه، توسعه محصول و ورود به بازار ۶. مقیاس‌پذیری و رشد ۷. خروج از سرمایه‌گذاری (در صورت نیاز)

۴. چه منابعی برای راه‌اندازی استارتاپ نیاز داریم؟

تیم توانمند، سرمایه اولیه، فضای کاری، تجهیزات اداری، مدل کسب‌وکار و دانش بازار.

۵. چالش‌های رایج در مسیر راه‌اندازی استارتاپ چیست؟

کمبود سرمایه، عدم شناخت بازار، مشکلات تیمی، رقابت شدید و عدم وضوح مسیر رشد.

امتیاز شما به این مقاله

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاتالوگ ساجیران