آشنایی با پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی
مطب دندانپزشکی یکی از شلوغترین مراکز درمانی محسوب میشود که برخی از ساعات روز میزان ازدحام در آن به شدت بالا میرود. شلوغی بیش از اندازه مقدمهای برای بینظمی است. خوشبختانه امروزه شاهد ابزار و راهکارهایی هستیم که میتوانیم با کمک آنها نظم را در چنین محیطهایی برقرار کنیم. پارتیشنها یکی از بهترین راهحلها برای جلوگیری از ازدحام و بینظمی به شمار میروند که امکان نصب و استفاده از آنها در انواع گوناگون در محیطهای مختلف از جمله مطب دندانپزشکی وجود دارد. پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی امکان استفاده بهینه از فضا را میسر میسازد. اگر علاقهمندید در رابطه با این موضوع و انواع مختلف پارتیشنبندی مناسب برای مطب دندانپزشکی اطلاعات کسب کنید، در ادامه این مقاله با ساجیران همراه باشید.
پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی چیست؟
پارتیشنهایی که در اماکن مختلف مورد استفاده قرار میگیرند، عملکردی مشابه با دیوار دارند؛ با این تفاوت که پارتیشنها را با استفاده از گچ و آجر نمیسازند و برخلاف دیوارها امکان جابهجایی و حرکت دادن پارتیشنها فراهم است. علاوهبر این، پارتیشنها را میتوان متناسب با فضایی که در اختیار دارید، سفارش دهید تا در شکل و ابعاد موردنظر تولید شوند. با توجه به ویژگیهایی که پارتیشنها دارند، میتوان محیط دندانپزشکی را به بهترین شیوه ممکن قسمتبندی نمود. ناگفته نماند که هزینه پارتیشنبندی در مقایسه با ساخت دیوار به مراتب مقرونبهصرفهتر خواهد بود و در مدت زمان کوتاهتری نیز اجرا میشود. مجموعه ساجیران تولید کننده انواع پارتیشن با کیفیت و قیمت مناسب میباشد، برای مشاوره در زمینه خرید پارتیشن اداری با شمارههای درج شده در سایت تماس برقرار نمائید.
مطبهای دندانپزشکی به صورت یکپارچه طراحی نمیشوند و متشکل از قسمتهای مختلفی هستند. برای این که در روند دندانپزشکی تداخلی ایجاد نگردد، لازم است که هر یک از این بخشها از همدیگر جدا باشند. از جمله بخشهای یک مطب دندانپزشکی میتوان به اتاق معاینه، اتاق استریل، سالن انتظار و اتاق دندانپزشکی اشاره داشت. برای ایجاد نظم و حفظ حریم هر یک از بیماران که در حال معاینه و درمان در بخشهای مختلف هستند، باید از پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی استفاده نمود. پارتیشنبندی در دندانپزشکی موجب افزایش سرعت در اجرای امور درمانی نیز خواهد شد. همچنین، از ایجاد سر و صدا نیز جلوگیری میشود.
انواع پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی بر اساس جنس
پارتیشنها انواع مختلفی دارند و با استفاده از مواد متنوعی قابل تولید هستند که هر یک از آنها ویژگیهای مخصوص به خود را دارند. زمانی که تصمیم به سفارش پارتیشن میگیرید، با طیف متنوعی از مدلهای پارتیشن روبهرو خواهید شد؛ بنابراین توصیه میکنیم که پیش از سفارش با انواع مختلف پارتیشنبندی آشنا گردید تا بتوانید مناسبترین گزینه را با توجه به مطب دندانپزشکی سفارش دهید. از جمله پارتیشنهای پرطرفدار در مطبهای دندانپزشکی میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
۱. پارتیشن شیشهای
یکی از مناسبترین و پرطرفدارترین پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی، پارتیشن شیشهای نام دارد. از جمله ویژگیهای این نوع پارتیشن میتوان به سهولت در نظافت آن اشاره داشت. علاوهبر این، با نصب پارتیشنهای شیشهای، توزیع نور در محیط به خوبی صورت میگیرد. همچنین، این نوع پارتیشن روی بهبود دکوراسیون مطب نیز موثر خواهد بود و موجب زیباتر شدن محیط درمانی میشود. اگر تمایل دارید که حریم شخصی بیماران در هر بخش از مطب دندانپزشکی به طور کامل حفظ شود و در عین حال از پارتیشنهای شیشهای استفاده نمایید، پیشنهاد ما این است که به سراغ پارتیشنهای شیشهای مات به جای شفاف بروید. پارتیشنهای شیشهای مات ساخته شده از سکوریت هستند و دوام بسیار بالایی نیز دارند.
۲. پارتیشن آلومینیومی
پارتیشن آلومینیومی نمونه دیگری از انواع پارتیشنهای محبوب و پرکاربرد هستند که به مقاومت بالای خود شهرت دارند. از دیگر ویژگیهای این نوع از پارتیشنها میتوان به وزن سبک و ضد زنگ بودن آنها اشاره داشت. علاوهبر پارتیشنهای آلومینیومی، میتوانید در مطب دندانپزشکی از پارتیشنهای ترکیبی شیشهای – آلومینیومی نیز استفاده کنید. برای سفارش این پارتشین و دریافت مشاوره با کارشناسان مجموعه ساجیران تماس بگیرید.
۳. پارتیشن ام دی اف
این مدل از پارتیشنها عمدتا کاربرد اداری دارند اما برای پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی نیز مورد استفاده قرار میگیرند. ناگفته نماند که امکان ترکیب پارتیشن ام دی اف با شیشه نیز وجود دارد. از این نوع پارتیشن به دلیل سهولت در نظافت، تنوع طرح و رنگ و مناسب برای فایل کردن مدارک به وفور در محیطهای اداری و مطبهای دندانپزشکی میتوان استفاده نمود. برای دریافت مشاوره و بازدید از محل جهت اجرای پارتیشن ام دی اف اداری با مجموعه ساجیران تماس حاصل بفرمائید.
انواع پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی از نظر ساختار
علاوه بر پارتیشنهایی که عنوان شد، امکان دستهبندی این محصولات بر اساس ساختار به شرح زیر نیز وجود دارد:
۱. پارتیشنهای ثابت
همانطورکه از نام این نوع از پارتیشنها پیداست، ساختاری ثابت و غیر قابل جابهجایی دارند. در واقع، پارتیشنهای ثابت مثل یک دیوار موقت عمل میکنند.
۲. پارتیشنهای متحرک
پارتیشنهای متحرک بر خلاف پارتیشنهای ثابت قابلیت حرکت و جابهجایی دارند و معمولا به صورت ریلی یا لولایی میتوان آنها را طراحی و تولید نمود. در حقیقت، پارتیشنهای متحرک عملکردی مشابه با یک درب دارند. توصیه میشود برای استفاده بهینه از فضای مطب دندانپزشکی، از ترکیب پارتیشن ثابت و متحرک بهره ببرید تا فضا کاربردیتر شود.
انواع پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی – تک جداره و دو جداره
تقسیمبندی دیگری که برای انواع پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی وجود دارد، بر اساس تک جداره یا دو جداره بودن است. در ادامه با این پارتیشنها بیشتر آشنا خواهیم شد:
۱. پارتیشن تک جداره
همانطور که از نام این نوع پارتیشن پیداست، فقط از یک جداره تولید شده و وزن سبکی نیز دارد؛ به همین علت جابهجایی این نوع پارتیشن ساده خواهد بود. معمولا برای جلوگیری از لغزش این محصول از ستون استفاده میکنند. در واقع، پارتیشنهای تک جداره با اتکا بر این ستونها به صورت ثابت در محیط قرار خواهند گرفت. در نظر داشته باشید که پارتیشنهای تک جداره عایق چندان خوبی برای صدا نبوده و تنوع محدودتری دارند. اما در مقایسه با پارتیشن دو جداره قیمت آنها ارزانتر است و به افرادی پیشنهاد میشود که نمیخواهند برای پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی هزینه زیادی بپردازند.
۲. پارتیشن دو جداره
در این نوع پارتیشن از ستونهای متعدد برای ثابت ماندن پارتیشن روی زمین استفاده نخواهد شد؛ زیرا پارتیشنهای دو جداره وزن سنگینی دارند. این نوع از پارتیشنها گزینه مناسبتری برای پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی محسوب میشوند و میتوان سیمهای شبکه و کابلهای مربوطه را بین دو جداره عبور داد تا محیط و دکوراسیون مطب زیباتر به نظر برسند. پارتیشنهای دو جداره، عایق بسیار مناسبی در مقابل صوت و حرارت به حساب میآیند و به همین علت از جمله پارتیشنهای محبوب به شمار میروند.
نتیجهگیری
پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی از جهات مختلفی میتواند مفید باشد. هر مطب دندانپزشکی متشکل از بخشهای مختلفی نظیر اتاق معاینه، اتاق استریل، سالن انتظار و اتاق دندانپزشکی بوده که برای حفظ حریم شخصی بیماران، افزایش سرعت انجام امور، برقراری نظم و آسایش باید هر بخش را از دیگری جدا نمود. یکی از بهترین راهکارها برای جدا کردن این بخشها، استفاده از پارتیشنهاست که انواع گوناگونی دارند. پارتیشنها در مدلهای آلومینیومی، شیشهای، ام دی اف، ثابت و متحرک و تک جداره و دو جداره قابل طراحی و سفارش هستند. بر اساس نیاز و بودجهای که برای پارتیشنبندی دندانپزشکی در نظر گرفتهاید، میتوانید از هر یک از انواعی که برشمردیم، استفاده نمایید.
بیشتر بخوانید: جهت آشنایی با اصول طراحی مطبهای دندانپزشکی، مقاله استانداردهای طراحی مطب دندانپزشکی را مطالعه نمائید.
ساجیران؛ معتبرترین مرکز طراحی و تولید مبلمان و پارتیشن اداری
شرکت ساجیران مفتخر است که با بیش از ۲۸ سال سابقه فعالیت در حیطه طراحی و تولید مبلمان و پارتیشن، بهترین و باکیفیتترین محصولات را به شما عزیزان عرضه کند. اگر قصد نصب پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی را دارید، ساجیران انواع پارتیشنهای دو جداره ترکیبی از صفحات چوبی، شیشه، آلومینیوم، استراکچر فلزی گالوانیزه، پارتیشنهای شیشهای و آلومینیومی تک جداره و دو جداره فریم لس را به شما عرضه میکند. تیم ساجیران همواره در تلاش است تا برای مدیران و کارمندان در محیطهای اداری یا درمانی نظیر دندانپزشکی، یک محیط آرام و در عین حال سرشار از شور ایجاد نماید. اگر علاقهمند به کسب اطلاعات بیشتر، بازدید از نمونه کارهای ساجیران و خرید مبلمان اداری هستید، از شما دعوت میشود به وبسایت این شرکت سر بزنید. تیم مشاوره ساجیران به صورت ۲۴ ساعته در روزهای کاری پاسخگوی سوالات شما عزیزان نیز خواهد بود.