گالری ما

اطلاعات تماس

تعمیر مبلمان اداری

ممکن است مبلمان اداری شما آسیب دیده باشد و شما را به این فکر انداخته باشد که آیا بهتر است یک مبلمان اداری جدید تهیه کنید یا همان ها را تعمیر کنید؟

قبل از این که در این باره تصمیم بگیرید، بهتر است اول میزان و نوع خرابی مبلمان اداری خود و همچنین بودجه خود را بسنجید و بعد اگر به این نتیجه رسیدید که برای شما تعمیر مبلمان اداری مناسب تر از خرید مبلمان اداری جدید است؛ می توانید به مراکز تعمیر مبلمان اداری مراجعه کنید.

گفته می شود که درخواست تعمیر مبلمان اداری در تهران و تعمیر مبلمان اداری در اصفهان و تعمیر مبلمان اداری شیراز بیشترین میزان بوده است. در ادامه ما در ساجیران می خواهیم مطالبی را برای راهنمایی شما در این زمینه ارائه دهیم.

تماس با ساجیران

آنچه در این مطلب می‌خوانید... نمایش

مبلمان اداری چیست؟

مبلمان اداری شامل انواع میز و صندلی اداری، میز کنفرانس، میز کارشناسی، پارتیشن اداری (که به صورت پارتیشن شیشه ای نیز وجود دارد)، کتابخانه، قفسه، کمدهای اداری، کانتر و گیشه و … است.

امروزه مدل های بسیار متنوع، خاص و شگفت انگیزی برای هر کدام موجود است. مبلمان اداری برای ایجاد یک محیط کاربردی و در عین حال جذاب برای استفاده کارکنان ضروری است و البته انتخاب مبلمان اداری استاندارد و مناسب، بهره وری و سلامت کارکنان را هم افزایش می دهد.

لوازم اداری شیک و جذاب و با کیفیت، همراه با چیدمان هارمونیک آن ها، هویت خاصی به اداره شما می دهد. مبلمان اداری هم مانند سایر وسایل با گذشت زمان فرسوده می شوند و یا آسیب می بینند که در این صورت نیاز است به مراکز تعمیر مبلمان اداری مراجعه نماییم.

تعمیر صندلی چرخدار

اهمیت تعمیر مبلمان اداری

همانطور که می دانید مبلمان اداری مناسب و استاندارد و در عین حال جذاب و زیبا، هویت و جلوه خاصی به محیط کار شما و برندتان می بخشند و اولین برداشت مشتریان از اداره مربوط به ظاهر آن است.

از طرف دیگر کارمندان، بخش زیادی از روز را در محل کارشان می گذرانند پس مناسب بودن و ارگونومیک بودن مبلمان اداری باعث آسایش و رفاه آن ها می شود. حالا تصور کنید اگر مبلمان اداری آسیب دیده و یا ظاهر نامناسبی داشته باشند، می توانند چه تاثیر بدی بر روی کارمندان و حتی مشتریان داشته باشند.

تعمیر مبلمان اداری حتی به صورت جزئی، می تواند تفاوت حیرت آوری در آن ها ایجاد کند. بالاخره روزی مجبور به تعویض مبلمان اداری خود خواهید شد اما اگر می خواهید تعویض آن ها را عقب بیندازید، سریع تر برای تعمیر اقدام کنید تا از فرسودگی آن ها جلوگیری شود.

تعمیر میز اداری

مبلمان اداری چه زمانی به تعمیر نیاز دارند؟

با توجه به اهمیت تعمیر مبلمان اداری، بهتر است برنامه ای برای چک کردن منظم سلامت لوازم اداری داشته باشیم.

چک کردن منظم و تعمیر مبلمان اداری از این جهت مهم است که به سازمان ها کمک می کند تا طول عمر لوازم خود را افزایش داده و در نتیجه در دراز مدت هزینه کمتری متقبل شوند. در زیر یک لیست آورده شده است که توصیه می کنیم برای مبلمان اداری خود مرتب آن ها را چک کنید:

  1. گوشه ها و پایه های میز و صندلی های اداری را چک کنید. ببینید آیا فرورفتگی، بریدگی یا قطعه گم شده ای دارند یا خیر؟
  2. هرگونه پوشش محافظ یا تزئینی را از روی لوازم اداری بردارید و ببینید آیا آسیب پنهانی مانند باد کردن بر اثر خیس شدن، وجود دارد یا خیر.
  3. درها و کشوهای لوازم اداری را باز و بسته کنید و چک کنید آیا به راحتی باز و بسته می شوند؟
  4. صداهایی که میزهای اداری و صندلی ها ایجاد می کنند را به دقت بررسی کنید!
  5. پایه، دسته، چرخ و قسمت گردان صندلی اداری را چک کنید و ایراد و مشکل آن ها را بررسی نمایید.
  6. کتابخانه و قفسه ها را چک کنید، ببینید محکم و پایدار هستند یا نیاز به تعمیر دارند؟
  7. پارتیشن اداری را چک کنید و آسیب ها را مشخص نمایید.
پیشنهاد ما برای مطالعه:  اتاق مدیریت چه ویژگی هایی دارد؟ + ۶ ویژگی کاربردی در طراحی

چه زمانی تعمیر مبلمان اداری ارزش دارد؟

درباره اهمیت تعمیر لوازم اداری صحبت کردیم و به میزان مهم بودن آن پی بردیم. حالا این سوال پیش می آید که چه چیزهایی قابل تعمیر هستند. در زیر بعضی از مواردی که شامل تعمیر مبلمان اداری می شوند را ذکر کرده ایم:

  • آسیب دیدگی وسایل چوبی با آب، مثل برآمده شدن سطح میز
  • یکسری بریدگی‌ها و خراش‌ها بر سطح لوازم اداری
  • ورقه ورقه شدن یا خرد شدن رویه لوازم اداری
  • تغییر رنگ مبلمان اداری برای تغییر دکوراسیون
  • تعویض فنرهای مبلمان اداری
  •  تعویض روکش پوسیده شده صندلی اداری یا مبلمان اداری
  • تعویض جک‌های صندلی‌های چرخان
  • عوض کردن پایه، دسته و چرخ صندلی اداری
  • صداگیری کردن از درب‌ها
  • تعمیر پارتیشن‌های اداری
  • جیر جیر کردن صندلی اداری
  • لرزش میزهای اداری

چه زمانی مبلمان اداری را تعویض کنیم؟

بعد از اینکه همه تلاش خود را در مورد تعمیر مبلمان اداری آسیب دیده کردید و با مراکز تعمیر مبلمان اداری مشورت کردید و نتیجه نگرفتید؛ باید بپذیرید که این لوازم اداری به جای تعمیر باید بیرون انداخته شوند.

گاهی هم هزینه تعمیر مبلمان از تعویض آن‌ها بیشتر است. در چنین مواردی، استفاده از صندلی اداری آسیب دیده یا سایر لوازم اداری خراب تنها منجر به مشکلات مختلف سلامتی کارمندان یا از بین رفتن جلوه اداره شما می شود.

این را هم در نظر داشته باشید که اگر تعمیر مبلمان اداری خود را عقب بیندازید، در نهایت به علت فرسودگی آن ها مجبور به تعویض خواهید شد.

تعمیر صندلی مدیریت

چه بخش هایی از مبلمان اداری را خودمان تعمیر کنیم؟

مشکلات زیادی می تواند برای مبلمان اداری شما به وجود آید که آن‌ها را نیازمند تعمیر کند. گاهی آسیب هایی به مبلمان اداری وارد می شوند که جدی هستند و نیازمند حضور متخصص این کار می باشند اما گاهی آسیب دیدگی به گونه‌ای است که بدون تماس با مراکز تعمیر مبلمان اداری خودتان می توانید دست به کار شده و آن‌ها را تعمیر کنید.

البته اگر اهل کارهای فنی هستید و از آن لذت می برید، شروع به کار کنید و مواظب باشید کار را بدتر نکنید .در زیر نحوه انجام ۴ مورد را شرح می دهیم:

۱. تعمیر کشوهای میز اداری که بسته نمی شوند یا خود به خود باز می‌شوند!

کشوهای میز اداری که بسته نمی شوند یا خود به خود باز می‌شوند، معمولاً به این دلیل است که تنظیم کننده های ارتفاع میز هم تراز نیستند. اگر میز را به تازگی جا به جا کرده باشید هم می تواند این اتفاق رخ دهد.

برای تعمیر میز اداری، کافی است تنظیم کننده ارتفاع میز را در جهت عقربه‌های ساعت یا خلاف جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید تا ارتفاع آن ناحیه را کم یا زیاد کنید تا زمانی که کشو خود به خود بسته شود. قبل از انجام این کار حتما به کشو بار اضافه کنید، تا به درستی تنظیم شود.

۲. تعمیر جک صندلی اداری

جک صندلی اداری برای تنظیم ارتفاع آن استفاده می شود و ممکن است به دلیل استفاده بیش از حد و یا نادرست دچار مشکل شود. اگر خرید جک جدید به منظور تعویض آن هزینه زیادی برای شما دارد، می توانید روکش جک را جدا کنید و ارتفاع مناسب قد شخصی که از آن استفاده می کند را تنظیم کنید و با بست آن را سفت کرده و مجدد روکش را سر جایش قرار دهید.

در صورت انجام این کار ارتفاع صندلی ثابت می ماند. دقت کنید ارتفاع کاملا مناسب کارمندی که از آن استفاده می کند، باشد.

۳. تعمیر صندلی اداری با تعویض چرخ شکسته

شکستن چرخ صندلی های اداری مشکلی است که بسیار شاهد آن هستیم. اگر دست به آچار هستید، خودتان با انجام مراحل زیر می توانید تعمیر این قسمت از صندلی اداری را انجام دهید:

  • صندلی را به صورت برعکس روی زمین قرار بدهید.
  • چرخ را روغن کاری کنید و درآورید.
  • با توجه به اندازه و نوع چرخ ها، چرخ جدید بخرید.
  • با توجه به نوع چرخ ها، آن‌ها را نصب کنید. بعضی از چرخ‌ها با فشار دادن جا می افتند و برخی دیگر با پیچاندن.
پیشنهاد ما برای مطالعه:  آشنایی با فرایند ساخت شیشه سکوریت، انواع،‌ مزایا و معایب این شیشه ها

۴. رفع جیر جیر کردن صندلی اداری

بعد از استفاده طولانی مدت از بعضی از صندلی‌های اداری ممکن است صداهایی مانند جیر جیر کردن بدهند. برای رفع این صداها مراحل زیر را انجام دهید:

  • با کمک فردی دیگر منبع صداها را پیدا کنید. به این روش که یک نفر روی صندلی بنشیند و دیگری به صداها گوش کند تا مشخص شود از کجا نشات می گیرند.
  • منبع سر و صدا را روغن کاری کنید.
  • باز هم یک نفر روی صندلی بنشیند و چک کنید باز صدا می دهد یا خیر.
  • آن قدر مراحل را تکرار کنید تا مطمئن شوید محل درست را روغن کاری کرده اید و دیگر سر و صدای اضافی ندارد.
  • حتما روغن اضافی را پاک کنید.

تعمیر صندلی کامپیوتر

مراحل تعمیر مبلمان اداری

یکی از اصولی ترین کارهایی که در تغییر دکوراسیون بخش های اداری به کار گرفته می شود، خرید مبلمان اداری است. با این حال این امکان وجود دارد که خرید مبلمان اداری از نظر اقتصادی برای همه افراد امکان پذیر نباشد. در نتیجه امروزه بسیاری از افراد با تعمیر مبلمان اداری، تغییرات اساسی را در مبلمان خود ایجاد می کنند. مبلمان اداری شامل گروهی از لوازم هستند که برای نشستن و کار کردن از آن ها استفاده می شود. این لوازم به مرور زمان دچار آسیب شده و نیاز به تعمیر دارند. از یک صندلی اداری گرفته تا میز کنفرانس، همه و همه به این ترمیم نیاز دارند. مراحل تعمیر یک مبل اداری به شرح زیر است:

  • رنگ کاری مبلمان: اولین قدم در تعمیر مبلمان اداری، رنگ کاری آن هاست. از طرفی مهم ترین اصل در انواع مبلمان، نوع چوب، مقدار رنگ پریدگی و خراش آن ها می باشد. به طوری که مبلمان اداری کلاسیک بیشترین مقدار چوب را دارند و در نتیجه بیشتر از سایر طرح ها ممکن است نیاز به تعمیر و رنگ کاری داشته باشند.
  • رویه کوبی مبل: رویه کوبی در مقایسه با سایر بخش های تعمیراتی بسیار هزینه بر است که با توجه به متخصص بودن تعمیرکاری که عمل رویه کوبی را انجام می دهد، میزان هزینه نیز متفاوت است.
  • تعمیر کلاف مبل: اصلی ترین بخش تعمیر مبل اداری، تعمیر کلاف می باشد. این بخش از تعمیر دارای بخش های مختلفی از جمله چوب، فوم، ابر، تسمه و فنر است. از این رو تعمیر این بخش نیاز به دقت بسیار دارد.
  • تعویض پارچه رویه مبل: برای تعویض پارچه، تعمیرکار با توجه به سلیقه و انتخاب شخص نوع و طرح پارچه را انتخاب و خریداری می کند. این نکته را نیز در نظر داشته باشید که در تعمیر مبل اداری، توجه به سالم بودن پارچه بسیار حائز اهمیت است.
  • تعویض اسفنج: معمولا بسیاری از اسفنج های به کار رفته در مبل ها، دارای کیفیت مناسبی نیستند و بسیار زودتر از موعد به حالت کهنه و وارفتگی می رسند. این عمل باعث تغییر حالت بد مبل و مشکل در استفاده از آن می شود. از این رو شرکت های تعمیر مبلمان اداری می توانند تا با استفاده از ابزار تخصصی و اسفنج های باکیفیت، تعویض اسفنج را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.

چه عواملی در قیمت تعمیر مبلمان اداری موثر است؟

برای ایجاد یک مکان اداری مناسب، همه عوامل در شکل گیری آن تاثیر مستقیمی دارند. از میز و صندلی اداری گرفته تا دیگر اجزای مبلمان اداری که هر یک نقش چشمگیری در محیط اداره شما ایفا می کنند. اما برای تعمیر این مبلمان نمی توان قیمت ثابتی را اعلام کرد.

با توجه به این که تعمیر مبلمان اداری شامل موارد متعددی نظیر شکستگی، تعمیر اسفنج، تعویض فنر و کارهایی از این قبیل است، در نتیجه قیمت آن نیز با توجه به تعمیر بخش های متفاوت سنجیده می شود.

چیزهایی که در تعمیر مبلمان اداری اهمیت دارد!

گاهی شما می خواهید در مبلمان اداری یا صندلی اداری تغییراتی ایجاد کنید، غافل از اینکه این تغییرات باعث غیر استاندارد شدن آن ها می شود. سلامتی کارکنان از هر چیزی مهم‌تر است پس دقت کنید استاندارد لوازم اداری را به هم نزنید.

اگر می خواهید روکش صندلی های اداری یا مبلمان اداری را تعویض کنید، حتما پارچه هایی که راحت تمیز می شوند و با کیفیت هستند را انتخاب کنید. طرح و رنگ پارچه مبلمان را هم طوری تعیین نمایید که با سایر لوازم همخوانی داشته باشد و به جذابیت دکوراسیون شما بیفزاید. دقت کنید اول کیفیت لوازم را بسنجید و ببینید ارزش تعمیر دارند یا خیر!

پیشنهاد ما برای مطالعه:  کاربرد میز کانتر، بررسی انواع میز کانتر، ویژگی و کاربرد آنها

رایج ترین موارد تعمیر مبلمان اداری

همانطور که گفتیم مبلمان اداری شامل موارد زیادی می شوند که هر کدام از آن ها ممکن است آسیب‌های متفاوتی ببینند. در این جا برخی از رایج ترین آسیب های مبلمان اداری را ذکر می کنیم:

۱. فرو رفتن نشیمن صندلی اداری یا مبلمان اداری

این آسیب دیدگی می تواند به دلیل خراب شدن فنر صندلی یا مبل باشد که در این صورت فنر باید تعویض گردد. همچنین می تواند به علت خراب شدن فوم آن ها باشد که متخصصین ابتدا علت را تشخیص داده سپس آن را تعمیر می کنند.

۲. پاره شدن روکش مبلمان اداری

در ادارات به این علت که کارکنان ساعات زیادی را روی صندلی یا مبلمان می نشینند، بعد از استفاده مداوم پارچه مبلمان اداری دچار پوسیدگی می شوند و لازم است تعویض شوند.

۳.  خرابی پشت صندلی اداری چرخان

این مشکل بیشتر به علت استفاده نادرست از صندلی و خواباندن بیش از اندازه پشت صندلی به دفعات زیاد اتفاق می افتد. از آن جا که استاندارد بودن صندلی اداری برای راحتی کارمندان بسیار مهم است و خراب شدن پشت صندلی فشار زیادی به کمر افراد وارد می کند، حتما سریعا برای حل مشکل آن اقدام کنید. مراکز تعمیر مبلمان اداری معتبری را برای این کار انتخاب کنید تا آن ها را به بهترین شکل تعمیر کنند.

۴. خراب شدن درب کمدها و کشوهای میز اداری

انواع میز اداری وجود دارد مانند میز کنفرانس، میز مدیریت، میز منشی، میز کارشناسی و … . گاهی پیش می آید که کشو یا درب میزها خراب می شوند که معمولا تعمیر آن ها نیازمند عوض کردن ریل‌ها یا قفل آن‌ها است.

۵. شکستگی میزهای اداری

ممکن است قسمتی از رویه میز شما بشکند. برای حل این مشکل با متخصصان این زمینه مشورت کنید. در میزهای فلزی معمولا با جوشکاری آن را رفع می کنند ولی در مورد میزهای چوبی، این مشکل جدی تر است.

کلام آخر

در آخر این را در نظر داشته باشید که سعی کنید مبلمان اداری با کیفیت و مقاوم تهیه کنید تا دیرتر نیاز به تعمیر داشته باشند. همچنین نحوه استفاده صحیح و مراقبت از لوازم اداری را رعایت کنید تا تعمیر مبلمان اداری خود را به تعویق بیاندازید. لازم است بدانید که چک کردن منظم میز و صندلی اداری و سایر لوازم اداری باعث می شود، قبل از اینکه دچار فرسودگی شوند آن ها را تعمیر کنید. کارمندان ادارات ساعات زیادی از روز را از مبلمان اداری استفاده می کنند و اگر معیوب و غیر استاندارد باشند، آسیب جدی به آن‌ها وارد خواهد شد پس تعمیر مبلمان اداری را جدی بگیرید و عقب نیاندازید.

سوالات متداول

کدام نوع از فوم های موجود در بازار برای تعمیر مبل اداری مناسب تر است؟

فوم سرد یک جواب قطعی برای این سوال است چرا که فوم سرد در دمای پایین تری از فوم گرم تولید می شود. به علاوه حرارت غیر مستقیم می بیند به همین سبب مولکول ها فرصت بیشتری برای تشکیل شدن دارند. با توجه به این نکته می توان از این نوع فوم به عنوان مناسب ترین و البته پرکاربردترین گزینه یاد کرد.

چرا رنگ کاری در تعمیر مبلمان اداری تاثیر بسزایی دارد؟

رنگ کاری در تعمیر مبلمان اداری یکی از ارکان مهم به حساب می آید. اگر کلاف مبل در اثر عوامل مختلف، ظاهری فرسوده به خود بگیرد، با عمل رنگ کاری به زیبایی مثال زدنی اولیه باز می گردد.

مزیت رویه کوبی چیست؟

به عنوان مهم ترین مزیت رویه کوبی مبل می توان گفت که این کار، راهی برای نوسازی مبلمان قدیمی می باشد. از این رو یک متخصص رویه کوب می تواند شما را برای داشتن مبلمان بازسازی شده با طرح و رنگ تازه یاری نماید.

قیمت قطعات تعمیر مبلمان اداری چگونه تعیین می شود؟

قیمت هر قطعه از قطعات مبلمان اداری با یکدیگر متفاوت است. زیرا هر کدام از این قطعات توسط برندهای مختلف و باکیفیت های گوناگون ساخته می شوند که این موضوع روی قیمت گذاری نهایی تعمیر نیز تاثیرگذار است.

آیا مبلمان اداری من ارزش تعمیر کردن دارند؟

برای یافتن پاسخ این سوال، لازم است تا در ابتدا با یک متخصص تعمیر مبلمان اداری مشورت کنید. گاهی فرسودگی مبلمان به حدی زیاد است که تعمیر آن ها نه تنها در هزینه های شما صرفه جویی نخواهد کرد بلکه خیلی زود شما را با هزینه های جدید روبرو می نماید.

منبع:

www.furnishandfinish.com

www.foyr.com

۴.۷/۵ - (۳ امتیاز)

نظرات (۵)

  1. یدالله رحمتی
    ۰۴-۰۸-۱۴۰۲

    عاااااااااااالی

  2. بهنام حاجی
    ۰۳-۰۸-۱۴۰۲

    دمتون گرم

  3. رضا مومنی
    ۰۳-۰۸-۱۴۰۲

    مشاوره آنلاین از چه طریقی صورت می گیره؟

  4. صادق غفاری
    ۰۲-۰۸-۱۴۰۲

    مطلب خوبی بود همکار گرامی

  5. عبدالله تقوی
    ۰۲-۰۸-۱۴۰۲

    میتونم شماره شما رو داشته باشم؟

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *