گالری ما

اطلاعات تماس

2 صندلی اداری

ممکن است که شما در طول روز، از صندلی های مختلفی استفاده کنید؛ در صورتی که برای شما نوع و شکل صندلی اصلا اهمیت ندارد. مثلا زمانی که به بانک یا اداره های شلوغ مراجعه می کنید، تنها به دنبال صندلی برای نشستن و رفع خستگی هستید. از طرفی جدای از این موضوع، شما با هر شغل و حرفه خاصی، شاید ساعت ها وقت خود را روی صندلی می گذرانید؛ اما آیا تا به حال به نوع صندلی خود توجه کرده اید؟ چقدر وسواس برای خرید صندلی به خرج می دهید؟ متاسفانه این روزها افراد تنها به فکر خرید صندلی با قیمت پایین تر برای خود و کارمندان شرکت هستند؛ در حالی که با این کار، آسیب جدی به ستون فقرات خود وارد می کنند. بر همین اساس ما در وبسایت ساجیران تصمیم گرفتیم که با معرفی بیماری های رایج از صندلی غیر استاندارد و راه های انتخاب بهترین صندلی، به سلامت جسم شما کمک کنیم.

تماس با ما

آنچه در این مطلب می‌خوانید... نمایش

اهمیت انتخاب صندلی مناسب

در تمامی مراکز، شرکت ها و اداره ها، حتما تعداد کم یا زیادی صندلی وجود دارد که برای نشستن کارمندان و مراجعه کنندگان قرارداده شده است. انسان ها ناخودآگاه به دنبال مکانی برای نشستن و استراحت کردن هستند. از طرفی تمرکز افراد با نشستن روی صندلی بیشتر می شود و همین موضوع هم باعث بهره وری بیشتر کارمندان در انجام وظایف آن ها است. بر همین اساس برای تضمین راحتی افراد، صندلی مناسب ضروری است. شما می توانید برای رفع خستگی، روی هر نوع صندلی یا حتی سکوهای سنگی هم بنشینید؛ اما در مدت زمان طولانی، آثار آن را مشاهده خواهید کرد. یکی دیگر از موارد مهم برای انتخاب مبلمان اداری استاندارد، تضمین ایمنی افراد است. مثلا ممکن است که فرد با نشستن روی صندلی های غیر استاندارد، دچار لغزش شود و روی زمین بیفتد. از طرف دیگر، انتخاب صندلی تاثیر زیادی بر روح و روان انسان ها هم می گذارد. تمامی این موارد، دلایل قانع کننده ای برای انتخاب بهترین صندلی برای کار است.

معرفی بیماری های رایج از صندلی نامناسب

بر اساس آمار و ارقام مربوط به بیماری های ناشی از صندلی هایی غیر استاندارد، همه نوع صندلی برای سلامت شما مناسب نیست؛ اما اگر به این موضوع اعتقادی ندارید، باید با بیماری های رایج از انتخاب صندلی اداری نامناسب آشنا شوید:

۱.بیماری های مربوط به کمر و اسکلت عضلانی

یکی از جدی ترین مشکلات به وجود امده بر اثر صندلی های غیر استاندارد، کمردرد و مشکلات مربوط به اسکلت عضلانی است. زمانی که ساختار صندلی به شکل استاندارد طراحی نشده باشد، باعث ایجاد فشار زیاد روی نقطه های حساس کمر و گردن می شود و در نهایت، احساس درد را برای فرد ایجاد می کند. بنابراین اگر بعد از چند روز نشستن روی صندلی، کمر درد یا گردن درد احساس کردید، به فکر تغییر صندلی باشید.

ست فایلینگ اداری برای محیط های کاری مدرن

۲. بیماری های مربوط به ستون فقرات

ستون فقرات انسان ها همواره باید در حالت خاص و استانداری قرار بگیرد و در غیر این صورت، آسیب می بیند. حالا زمانی که ستون فقرات شما روی صندلی های نامناسب شکل گرفته باشد، مشکلات مختلفی را در طول زمان از جمله کج شدن و تغییر قوس قرارگیری ستون فقرات ایجاد می کند.

۳. مشکلات و بیماری های مربوط به شانه و گردن

یکی دیگر از مشکلات انتخاب نادرست صندلی، آسیب به گردن و عضلات شانه است. مثلا برخی از صندلی ها و میز اداری، ارتفاع نامناسب دارند و انسان مجبور به کشیدگی گردن یا حتی خم کردن زیاد آن می شود. بر همین اساس ممکن است که در مدت زمان، مشکلات خاصی از جمله تنگی عضلات و دیسک فقرات گردنی را برای انسان ها ایجاد کند.

۴. مشکلات گردش خون و عروقی

شاید تا به حال این موضوع را متوجه نشده باشید که با نشستن روی صندلی نامناسب، باعث ایجاد فشار زیاد روی گردش خون بدن و عروق می شوید. این موضوع زمانی مشخص می شود که مشکلات خاصی از جمله ورم پا، خستگی و درد در اندام های مختلف را احساس می کنید. با انتخاب یک میز کارمندی مدرن، می‌توانید به بهبود وضعیت نشستن و کاهش این مشکلات کمک کنید.

۵. بیماری های عضلانی

زمانی که شما مدت زیادی را روی صندلی غیر استاندارد بنشینید، تنش زیادی در عضلات خود ایجاد می کنید؛ از همین رو بعد از مدتی، با مشکلات کمبود انعطاف و دردهای مختلف عضلانی مواجه می شوید.

۶. مشکلات هیپ

بیماری ها و مشکلات مربوط به ناحیه باشن و هیپ، یکی دیگر از نتایج استفاده از صندلی های نامناسب است که باعث درد در این نواحی می شود.

۷. بیشتر شدن احتمال بیماری های مربوط به نشستن زیاد

در حال کلی نشستن زیاد از معمول حتی روی صندلی ارگونومیک، بیماری ها و مشکلات مختلفی را به همراه دارد؛ اما اگر در مدت طولانی روی صندلی های غیر استاندارد بنشینید، بیشتر در معرض مشکلات خاصی از جمله اضافه وزن، بیماری های قلبی-عروقی و دیابت قرار می گیرید.

۸. تاثیرات روانشناختی

استفاده از صندلی های معمولی و نامناسب نه تنها بر جسم انسان ها تاثیر می گذارد؛ بلکه باعث آسیب های روحی و روانی هم می شود. مثلا اگر صندلی راحت نباشد، استرس و حس خستگی را به فرد القا می کند. همچنین تمرکز آن ها برای کار کردن کمتر می شود و در نهایت، روی عملکرد نهایی آن ها تاثیر می گذارد.

ویژگی های یک صندلی استاندارد

طراحی داخلی شرکت پنتان شیمی

حالا که با انواع مشکلات و بیماری های مربوط به صندلی غیر استاندارد آشنا شدید، بهتر است که تمرکز بیشتری برای خرید آن ها داشته باشید. از همین رو در این قسمت، ویژگی های مهم صندلی استاندارد را به شما معرفی می کنیم:

۱.صندلی باید قابلیت تنظیم داشته باشد.

در هنگام خرید صندلی دقت کنید که قابلیت تنظیم برای آن وجود داشته باشد. تنظیم شدن ارتقاع، پشتی صندلی و حتی دسته ها، باعث هماهنگی آن با تمامی فرم های بدنی مختلف می شود و آسیب کمتری را برای افراد ایجاد می کند. اغلب صندلی مدیریتی و حتی کارمندی ارگونومیک این ویژگی را دارند که باید به آن ها توجه کنید.

۲. صندلی باید راحت باشد.

قطعا راحتی مهمترین راهکارهای انتخاب و استفاده از صندلی مناسب است. راحتی به معنای این است که تمامی قسمت های بدن انسان ها در حالت استاندارد خود قرار بگیرند. توجه داشته باشید که کیفیت بالای متریال صندلی هم تاثیر زیادی بر افزایش یا کاهش راحتی آن دارند.

۳. ابعاد صندلی باید استاندارد باشد.

طول و عرض صندلی های مختلف از جمله صندلی کارمندی، باید متناسب با قد و چثه کارمند باشد و به طور کامل ان را در خود جای دهد. صندلی های بسیار باریک ممکن است که ناراحتی های قسمت باسن و ران را ایجاد کنند؛ از همین رو باید به این موضوع هم دقت کنید.

۴. جابه جایی صندلی باید به آسانی انجام شود.

انواع صندلی اداری باید به راحتی جابه جا شوند و وزن زیادی نداشته باشند؛ از همین رو داشتن چرخ، جزو ویژگی های مهم برای صندلی استاندارد است.

۵. دوام و ماندگاری زیادی داشته باشد.

کیفیت محصولات و انواع صندلی ارگونومیک باید بسیار زیاد باشد و به صورت محکم هم ساخته شود.

۶. صندلی استاندارد باید در عین حال زیبا هم باشد.

بهترین صندلی کارشناسی و دیگر صندلی های اداری، همزمان با نکات ارگونومیک، باید زیبایی قابل قبولی هم داشته باشند؛ چرا که بر دکوراسیون داخلی شرکت تاثیر می گذارند.

صندلی استاندارد اداری را از کجا تهیه کنیم؟

برای آن که صندلی به شکل استاندارد تولید شود، باید نکات مهمی در ساخت آن رعایت شده باشد؛ از همین رو پیشنهاد می کنیم که به دنبال تولید کنندگان متخصص میز و صندلی ارگونومیک باشید. در حال حاضر فروشگاه های مختلفی انواع صندلی را تولید و روانه بازار می کنند؛ اما اگر می خواهید همزمان به زیبایی، کیفیت و قیمت مناسب دست پیدا کنید، به وبسایت ساجیران سر بزنید. این گروه، تولید کننده مستقیم انواع تجهیزات اداری از جمله میز و صندلی است که به شما در حفظ سلامت کارکنان کمک می کند.

جان کلام

انتخاب و خرید بهترین صندلی اداری، جزو مهمترین موارد برای تمامی شرکت ها است؛ اما با توجه به این که افراد زمان زیادی از روز را روی صندلی های اداری می گذرانند، باید نکات مهم هنگام استفاده از صندلی را رعایت کنند. بنابراین توجه داشته باشید که صرفا خرید صندلی استاندارد، به شما در حفظ سلامت جسم و روح خود کمک نمی کند. شما باید تمرینات و ورزش های مختلفی را در حین کار کردن انجام دهید و نحوه نشستن صحیح روی صندلی را هم بدانید. در این مطلب، بیماری های مربوط به نشستن روی صندلی های غیر استاندارد را معرفی کردیم؛ اما اگر می خواهید از بروز آن ها پیشگیری کنید، می توانید صندلی های ارگونومیک را در وبسایت ساجیران تهیه کنید.

سوالات متداول

چگونه استاندارد بودن صندلی اداری را تشخیص دهیم؟

با توجه به ویژگی های صندلی استاندارد در این مطلب، می توانید تشخیص درستی درباره این موضوع داشته باشید؛ اما بهتر است که از مشاور متخصص در این زمینه هم کمک بگیرید.

آیا صندلی غیر استاندارد مشکلات جدی را هم ایجاد می کند؟

در صورتی که آسیب های جسمی وارد شده به قسمت های مختلف بدن در مدت طولانی تکرار شود، امکان بروز بیماری های جدی هم وجود دارد.

برای کمتر شدن خستگی ناشی از نشستن روی صندلی، چه تمریناتی انجام دهیم؟

تمرینات متخلفی از جمله پیاده روی، دوچرخه سواری، شنا،یوگا و پیلاتس، تمرینات کششی، تمرینات تقویتی و استراحت کافی به کمتر شدن خستگی نشستن روی صندلی کمک می کند.

بهترین حالت نشستن روی صندلی چگونه است؟

باید در هنگام نشستن روی صندلی، ستون فقرات شما در حالت استاندارد قرار بگیرد و در قسمت های گودی کمر و گردن هم احساس خستگی وجود نداشته باشد.

برای خرید تعداد زیادی از صندلی اداری ارگونومیک به کدام فروشگاه مراجعه کنیم؟

شما می توانید برای خرید بهترین مدل صندلی به صورت عمده، به وبسایت ساجیران مراجعه کنید.

منبع:

https://www.archiproducts.com/

www.wayfair.com

۵/۵ - (۲ امتیاز)

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *