گالری ما

اطلاعات تماس

پارتیشن تک جداره ساجیران

بسیاری از افراد به دلیل عدم بودجه کافی برای خرید وسایل مورد نیاز دکوراسیون اداری، مجبور به اجاره محل کار می شوند. از طرفی با توجه به این که قسمت های مختلف در هر اداره متفاوت است، امکان کم بودن اتاق ها برای کارمندان هم وجود دارد. همچنین قطعا شما نمی توانید دیوارهای آجری جدیدی را در محل اجاره ای ایجاد کنید؛ اما می توانید از پارتیشن برای ساخت اتاق های جدید کمک بگیرید. پارتیشن ها نه تنها در محیط های اداری، بلکه در خانه ها هم کاربرد دارند. با استفاده از انواع پارتیشن، در خانه خود فضای خصوصی ایجاد می کنید یا اتاق جداگانه ای برای کودکان خود می سازید.

پارتیشن در دو نوع تک جداره و دو جداره تولید می شوند و در محیط های مختلف کاربرد دارند. البته اکثر افراد در هنگام خرید پارتیشن، بین تفاوت پارتیشن تک جداره و پارتیشن دوجداره دچار شک می شوند. بنابراین ما تصمیم گرفتیم که در این مطلب از وبسایت ساجیران، مقایسه کاملی از این دو نوع پارتیشن را به شما ارائه دهیم.

تماس با ساجیران

پارتیشن چیست؟

در وهله اول باید بدانید که پارتیشن چیست و چه کاربردهایی دارد. پارتیشن ها نوعی دیوار جداکننده فضا به صورت عمودی هستند که باعث تفکیک محیط های مخلف می شوند. اگر شما فضای کوچکی در اختیار داشته باشید و باید آن را به بهترین شکل چیدمان کنید، پارتیشن گزینه مناسبی برای جداسازی فضا به صورت بهینه است. معمول ترین نوع این جداکننده ها، با عنوان پارتیشن اداری شناخته می شوند که کاربرد زیادی در محیط های اداری دارند.

یکی از کاربردها و مزایای استفاده از پارتیشن، به وجود آوردن حریم خصوصی است. با استفاده از این دیوارها، می توانید برای تمامی قسمت های موجود در شرکت خود، اتاق جداگانه ای بسازید. همچنین استفاده از پارتیشن به عنوان عایق مناسبی برای صدا و دما هم شناخته می شود که این موضوع در افزایش بهره وری کارکنان هم تاثیر گذار است.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  نحوه و نکات ترکیب رنگ مناسب دفتر کار

از طرفی استفاده از این دیوارهای جدا کننده در محیط، باعث افزایش زیبایی دکوراسیون داخلی محیط خانه یا اداره شما هم می شود. خصوصا زمانی که هماهنگی رنگ با مبلمان اداری را داشته باشد، زیبایی دکوراسیون را بیشتر می کند. همچنین پارتیشن های اداری از نظر ساخت و نوع بازدهی، در دو نوع تک جداره و پارتیشن دو جداره تولید می شوند و هر کدام ویژگی های خاصی دارند.

ویژگی های پارتیشن تک جداره

برای مقایسه این دو مدل از پارتیشن، باید مزایا و معایب هر کدام را بدانید. پارتیشن تک جداره ضخامت کمی دارد. اصولا این پارتیشن ها با ضخامت ۸ سانتی متر تولید می شوند و برای جداسازی محل های کوچک مناسب هستند. این مدل از پارتیشن فضای خصوصی برای کارمندان ایجاد می کنند و بدون اتصال به سقف وصل می شوند.

 از طرفی شما می توانید به راحتی آن ها را جابه جا کنید و دکوراسیون محیط خود را تغییر دهید. پارتیشن های تک جداره در انواع جنس های مختلفی از جمله پارتیشن شیشه ای، پارتیشن ام دی اف دو جداره و آلومینیومی تولید می شوند. همچنین در ادامه، برخی از ویژگی های مثبت و منفی این پارتیشن را معرفی می کنیم:

  • این مدل از دیوار جداکننده، خیلی عایق مناسبی برای کاهش سروصدا نیست و تنها باعث جداسازی محیط های مختلف می شود.
  • ساختار پارتیشن تک جداره ساده است و در موارد معمولی استفاده می شود.
  • با توجه به داشتن ستون های مختلف در این مدل، لغزندگی ایجاد نمی شود.
  • تنوع بین طرح های پارتیشن تک جداره کم است.
  • نصب و اجرای آسان هم جزو ویژگی های پارتیشن تک جداره است.
  • در این مدل از پارتیشن ها می توانید قفل و یراق آلات هم استفاده کنید.
  • پروفیل مورد نیاز برای دیوارهای جداکننده تک جداره، ۴ در ۴ است.

تصویر از پارتیشن شیشه ای استفاده شده در راهرو

ویژگی های پارتیشن دو جداره

نوع دیگری از پارتیشن در فضاهای اداری و مسکونی، از نوع دو جداره است. این پارتیشن ها برای جداسازی قسمت های مختلف در فضاهای بزرگ بیشتر استفاده می شوند و ویژگی های خاصی هم دارند. ساختار این پارتیشن، از دو لایه و فضای خالی بین آن ها تشکیل می شود که در نهایت، باعث جلوگیری از صدا و دما می شود.

 پارتیشن های دو جداره با انواع مختلفی از جمله پارتیشن اکوستیک شناخته می شوند و مانند دیوارهای سنتی عمل می کنند. همچنین انواع این مدل از دیوارهای جداکننده با جنس های آلومینیوم، شیشه و ام دی اف است.  اما برای آگاهی از ویژگی های پارتیشن دو جداره، باید موارد زیر را بررسی کنید:

  • شما می توانید از درون پارتیشن دو جداره، کابل تلفن و اینترنت را رد کنید.
  • مقاومت پارتیشن دو جداره بسیار زیاد است و نیاز به ستون های زیادی ندارد.
  • به دلیل دوجداره بودن پارتیشن آلومینیومی دو جداره، جابه جایی آن سخت تر اتفاق می افتد.
  • این نوع از پارتیشن برای تمامی ارتفاع ها قابلیت اجراشدن دارد.
  • شما می توانید بین دو جداره را پرده کرکره نصب کنید و با این کار حریم خصوصی بیشتری ایجاد کنید.
  • نصب این مدل با استفاده از قاب های یک تکه و بزرگ انجام می شود و زیبایی بیشتری در محیط ایجاد می کند.
  • برای ساخت پارتیشن دو جداره، باید از پروفیل های ۱۰ در ۱۰ استفاده کنید.
پیشنهاد ما برای مطالعه:  بهترین رنگ برای مبلمان اداری کدام است؟ + راهنمای خرید بهترین مبلمان

تصویر از پارتیشن دو جداره در کنار دکوراسیون چوبی

مقایسه پارتیشن تک جداره و دوجداره

حالا که مزایا و معایب هر کدام از پارتیشن ها مطالعه کردید، مقایسه پارتیشن تک جداره و دو جداره آسان تر انجام می شود. اما برای آن که این تفاوت را از چند جنبه مختلف بررسی کنید، موارد زیر را ارائه می دهیم:

۱. زیبایی محیط

تنوع بین طرح های پارتیشن تک جداره بسیار کم است؛ این درحالی است که پارتیشن دو جداره، تنوع رنگ و طرح بسیار زیادی دارد. مثلا شما می توانید با استفاده از شیشه لاکوبل، انواع رنگ ها را برای قسمت های مختلف اداره خود طراحی کنید و زیبایی دکوراسیون را بیشتر کنید.

۲.میزان عایق بودن صدا و حرارت

با توجه به این که پارتیشن های دو جداره ضخامت بیشتری نسبت به تک جداره دارند، عایق بیشتری را هم در برابر صدا و حرارت از خود نشان می دهند. بنابراین حریم خصوصی بیشتری برای افراد به وجود می آورند. در صورتی که قصد خرید مناسبترین پارتیشن محل کار را دارید میتوانید با کارشناسان ساجیران تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم در این زمینه را دریافت کنید.

۳. قیمت

طبیعتا قیمت پارتیشن شیشه ای فریم لس تک جداره، خیلی ارزان قیمت تر از مدل دوجداره آن از همین جنس است؛ چرا که متریال کمتری برای ساخت پارتیشن دوجداره استفاده شده است.

۴. قابلیت نصب و حمل

قطعا نصب و جابه جا کردن پارتیشن های تک جداره، آسان تر از مدل دو جداره انجام می شود. البته شما می توانید پارتیشن متحرک دو جداره هم بخرید که حمل آن آسان تر شود.

راهنمای خرید پارتیشن مناسب برای انواع محیط کار

خرید انواع پارتیشن تک جداره و دو جداره مانند میز و صندلی اداری، برای بیشتر محیط های اداری ضروری است؛ اما برای خرید پارتیشن مناسب به خود، باید به نکات خرید پارتیشن توجه کنید.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  طراحی بیوفیلیک چیست؟ بررسی 5 ویژگی اصلی این معماری و مزایای آن

هر کدام از پارتیشن ها با مزایا و معایب خاص خود، برای مکان مناسبی مناسب هستند. مثلا اگر تنها جنبه زیبایی و صرفا جداسازی محیط ها برای شما مهم است، پارتیشن تک جداره گزینه مناسبی است. اما اگر می خواهید بهره وری کارکنان بیشتر شود و تمرکز بیشتری بر کار خود داشته باشند، پارتیشن دوجداره را انتخاب کنید. از طرفی انتخاب جنس هم اهمیت زیادی دارد. اگر می خواهید کارکنان علاوه بر داشتن فضای خصوصی بتوانند با یکدیگر تعامل داشته باشند، پارتیشن دوجداره آلومینیومی و شیشه گزینه مناسبی است.

پارتیشن های تک جداره اصولا برای محیط های خانگی و برخی از مراکز اداری که فضای بزرگی دارند، استفاده می شوند؛ چرا که بزرگ تر بودن فضا، مانع از شلوغی و سروصدای زیاد می شود و اجازه تمرکز به فرد را می دهد. از آن طرف اگر فضای اداری کوچکی در اختیار دارید و کارگران هم باید دقت زیادی در کار خود داشته باشند، خرید پارتیشن دو جداره گزینه بهتری است.

تصویر از پارتیشن استفاده شده در دکوراسیون

جان کلام

قطعا شما هم با مطالعه موارد کاربرد انواع پارتیشن، به دنبال بهترین جنس و قیمت پارتیشن هستید؛ اما توجه که کیفیت متریال به کار رفته در ساختار این مدل دیوارهای جداکننده، مهمتر از قیمت آن ها است. اما با این وجود، اگر می خواهید همزمان هم کیفیت و هم قیمت مناسب را تجربه کنید، به وبسایت ساجیران مراجعه کنید. ساجیران تولید کننده انواع میز اداری و تجهیزات مربوط به آن است و به شما در خرید مطمئن و با ضمانت کمک می کند.

سوالات متداول

برای اتاق کنفرانس و ریاست، از کدام پارتیشن ها استفاده کنیم؟

با توجه به این که عبور صدا در این مکان ها نباید انجام شود، خرید پارتیشن ام دی اف دوجداره یا مدل های شیشه ای دوجداره مناسب تر است.

بهترین نوع پارتیشن برای محیط خانگی چیست؟

محیط خانگی خیلی نیاز به عایق بودن صوت ندارند؛ از همین رو می توانید پارتیشن متحرک را برای قسمت های مختلف استفاده کنید.

آیا امکان تکیه دادن کتابخانه به پارتیشن وجود دارد؟

اگر پارتیشن دوجداره ام دی اف بسیار مقاومی نصب شده باشد، امکان گذاشتن کتابخانه های دیواره دار در کنار پارتیشن وجود دارد.

کدام یک از پارتیشن ها قیمت بیشتری دارند؟

قیمت پارتیشن دو جداره با متریال باکیفیت، بیشتر از مدل های تک جداره است.

نحوه سفارش پارتیشن در ساجیران چگونه است؟

ابتدا مدل پارتیشن ها را در سایت مشاهده کنید و با پر کردن سفارش بازدید از محل، درخواست خود را ثبت کنید.

منبع:

www.archiproducts.com

www.wayfair.com

امتیاز شما به این مقاله

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *